Робочий виїзд працівників Ніжинського місцевого центру до м. Прилуки

23 листопада 2015

19 листопада 2015 року директор Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бригинець, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Олександр Старчак та начальник відділу по роботі з суб’єктами надання безоплатної первинної допомоги Олена Іванова провели виїзне консультування та вуличне інформування мешканців м.Прилуки. Прийом та консультування громадян проводилося у приміщенні Прилуцької районної державної нотаріальної контори. Під час «вуличного» інформування мешканців м.Прилуки було надано роз’яснення поняття вторинної правової допомоги, порядок роботи зі зверненнями громадян, а також надано відповіді на питання.

Володимиром Бригинцем також були проведені робочі зустрічі з начальником Прилуцького міськрайонного управління юстиції Віктором Данілевським; директором Прилуцького міськрайонного центра зайнятості Анатолієм Нестеренком; головою адвокатського об’єднання «Адвокатська контора «Логос» та видавцем міської газети «Град Прилуки» Владиславом Кічею.

У ході спілкування було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та консолідації зусиль, спрямованих на сприяння наданню правової допомоги та юридичних соціальних послуг в інтересах осіб, які потребують безоплатної правової допомоги, а також забезпечення доступу до правової допомоги мешканцям м.Прилуки та Прилуцького району. Результатом зустрічей є домовленість про взаємодію при організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав та підписання Меморандумів про співпрацю.

Переглядів:101