До Міжнародного дня інвалідів

03 грудня 2015

3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день інвалідів, аби вкотре нагадати усім нам про необхідність бути добрішими до людей з обмеженими можливостями. Прогресивне людство засвідчує свою турботу про тих, хто потребує особливої уваги, щоб вони почувалися рівними серед рівних.

За традицією 3 грудня 2015 року в приміщенні Прилуцької територіальної організації сліпих чекали на гостей. Нинішнього року заклад відвідали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко і завідувач сектора інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова, представники району та благодійних організацій міста.

Посадовці прибули з подарунками від міської ради, а саме: з солодощами та Подяками міського голови.

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з особливими потребами і вони потребують допомоги і уваги.– наголосила Тетяна Фесенко.– Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.

Господарі впродовж майже двох годин дарували присутнім свій талант: виконували українські народні та естрадні пісні, читали гуморески, грали на музичних інструментах. А головне – мали гарний настрій, чим особливо радували присутніх.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:128