До Міжнародного дня волонтера

04 грудня 2015

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

4 грудня 2015 року в сесійній залі міської ради відбувся офіційний прийом міського голови до Міжнародного дня волонтерів.

Під час прийому міський голова Ольга Попенко відзначила кращих волонтерів Подяками міського голови.

У своєму виступі Ольга Попенко наголосила, що Волонтер — це людина, що несе віру в добро, надію на майбутнє і любов до оточуючих!. Волонтер витрачає свій вільний час на благо суспільства, присвячуєте йому свій талант, енергію і завзяття. Ми щиро вдячні вам за вашу неоціненну роботу, за турботу про людей, за допомогу їм у скрутну хвилину. В основі волонтерства лежить віра в те, що разом ми можемо змінити світ.

Нагородження відбулися по номінаціях: “Волонтер 2015 року”, “Волонтери на передовій”, “Волонтери за покликом серця”, “Волонтери серед нас”, “Волонтерство стиль життя”, “Волонтерство добра справа”.

Список нагороджених волонтерів (додається)

Бути волонтером – це прекрасна місія, а отримати звання «Волонтер 2015 року» найвище визнання. Волонтером 2015 року у нашому місті визнано Воронова Олега Володимировича.

Шановні волонтери!

Прийміть щирі вітання зі святом і слова подяки від імені кожної людини за безкорисливу працю на благо процвітання і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Бажаємо вам успіхів у всіх ваших починаннях, родинного затишку і тепла, будьте щасливі і наповнюйте щастям життя інших людей, а люди – віддячують вам добром і повагою.

Шановні прилучани!

Запрошуємо 6 грудня 2015 року о 15:00 в міському Будинку культури, де відбудеться загальноміський захід “День патріотів - урочистості з нагоди святкування Дня Збройних Сил України”.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:116