У мікрорайоні військових містечок нова голова комітету

21 грудня 2015

19 грудня 2015 року під головуванням секретаря міської ради Анатолія Шамрая відбулася звітно-виборна конференція членів територіальної громади комітету самоорганізації населення №6 мікрорайону військових містечок №12 та №17, яка проходила в приміщенні філії міського Будинку культури.

Для участі в конференції зареєструвалося 283 жителі мікрорайону. Як виявилося, були представники від усіх будинків, хоча протоколів, які б підтверджували делеговане представництво, не було.

Окрім посадовців та депутатів міської ради, участь у звітно-виборній конференції взяла міський голова Ольга Попенко. Надія Дановська – голова комітету самоорганізації населення №6 прозвітувала перед учасниками конференції про роботу за 2010-2015 роки. Оцінюючи роботу комітету, окремі жителі мікрорайону у своїх виступах не завжди були стриманими й толерантними, на що звернула увагу міський голова Ольга Попенко.

Виступаючі внесли ряд пропозицій, зокрема, щодо покращення роботи комітету, необхідності проведення заходів з передачі земель Міноборони до комунальної власності, відкриття в приміщенні філіалу МБК гуртків для дітей, секцій для занять спортом, філіалу школи мистецтв тощо.

Міський голова Ольга Попенко, звертаючись до жителів військових містечок, наголосила на тому, що в її планах – відновлення повноцінного функціонування нинішнього філіалу МБК. Учасники конференції 246-ма голосами визнали роботу комітету задовільною, 23 жителі мікрорайону визнали роботу комітету як незадовільну, 14 жителів утрималися.

Головуючий на конференції, секретар міської ради Анатолій Шамрай озвучив наступне питання порядку денного «Вибори голови комітету самоорганізації населення №6 мікрорайону військових містечок №12 та №17» та надав роз’яснення щодо процедури голосування.

На посаду голови комітету претендували Надія Дановська та Валентина Шкурат, які виступили зі своїми програмами розвитку мікрорайону.

Процедура обрання голови комітету самоорганізації населення проводилася шляхом таємного голосування. Відповідно до протоколу лічильної комісії за Валентину Шкурат учасники конференції віддали 168 голосів, за Надію Дановську – 82 голоси. Отже, за результатами голосування головою комітету самоорганізації населення №6 мікрорайону військових містечок №12 та №17 обрано Валентину Шкурат.

Для організації дієвої роботи органу самоорганізації населення учасники конференції обрали відповідний комітет.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення міської ради

Переглядів:115