Ольга Попенко привітала з професійним свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України

22 грудня 2015

Сьогодні, 22 грудня, відзначається День енергетика — професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості в економічному розвитку, удосконалюванні й підтримці повсякденного життя населення.

Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Україна завжди посідала значне місце в сфері розвитку та управління паливно-енергетичним сектором. На території країни розроблялися і впроваджувалися новітні досягнення в цій галузі.

У цей день, 22 грудня, міський голова Ольга Попенко привітала працівників відокремленого підрозділу Прилуцького району електричних мереж ПАТ «Чернігівобленерго» (ПРЕМ), які сумлінно виконують свої професійні обов'язки, незважаючи на всі економічні негаразди та примхи нашої матінки-природи. Побажала міцного здоров'я, щастя та стабільної частоти у їх серцях.

Ольга Попенко вручила Подяки міського голови працівникам Прилуцького РЕМ ПАТ «Чернігівобленерго».

У цей День Прилуцька міська рада та її виконавчий комітет приєднуємося до привітань на адресу всіх наших енергетиків і бажаємо їм світлого майбутнього і кріпкого здоров’я, успіхів на виробництві, радості та сімейного затишку!

Ви заряджаєте енергією кожне наше свято, нехай і ваш професійний день буде наповнений світлом, теплом і енергією наших щирих привітань!

Хай буде світло!

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:127