На нараді міського голови

04 січня 2016

4 січня 2016 року міський голова Ольга Попенко провела нараду із заступниками; начальниками управлінь, відділів та завідувачами секторів міської ради; головами комітетів самоорганізації населення; керівниками: комунальних підприємств, закладів культури, Прилуцького відділу поліції головного управління Національної поліції в Чернігівській області та Прилуцького міськрайонного відділу УДСНС України у Чернігівській області.

Міський голова Ольга Попенко подякувала відділу культури міської ради та всім причетним до організації та проведення Новорічної ночі на Центральній площі міста.

Відповідно до порядку денного наради по питанню «Про проведення новорічних та різдвяних заходів» інформувала начальник відділу культури і туризму міської ради Катерина Мовчан, яка розповіла про Новорічні та Різдвяні заходи, що заплановані. Акцентувала на проведенні загальноміських заходах на Центральній площі, які відбудуться 7 і 13 січня 2016 року.

Про щотижневе інформування про стан справ у відповідних галузях у розрізі міста Прилуки доповіли:

КП «Прилукитепловодопостачання»; КП «Прилукижитлобуд»; КП «Міськсвітло»; КП «Послуга»; Управління житлово-комунального господарства міської ради; Управління освіти міської ради; Сектор по фізичній культурі та спорту міської ради; Міський Будинок культури; Прилуцька міська центральна бібліотека ім.Л.Забашти; Прилуцький відділ поліції головного управління Національної поліції в Чернігівській області; Прилуцький міськрайонний відділ УДСНС України у Чернігівській області.

Міський голова Ольга Попенко проаналізувала виконання доручень, даних на апаратних нарадах, звернень громадян та суб’єктів господарської діяльності, дала ряд доручень та підвела підсумки наради.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:148