Про укладення колективних договорів, змін та доповнень до них на підприємствах, в установах та організаціях міста Прилуки

06 січня 2016

Одним з пріоритетних напрямів роботи управління праці та соціального захисту населення міської ради є сприяння розвитку колективно-договірного регулювання соціально-економічних відносин на підприємствах, в організаціях та установах міста та повідомна реєстрація колективних договорів. Станом на 01.01.2016 року кількість діючих колективних договорів, які зареєстровані в управлінні праці та соціального захисту населення міської ради, складала 236 од., що на 2 од. (0,85 %) більше, ніж на відповідну дату минулого року. Договірним регулюванням охоплено 16420 працівників підприємств, організацій та установ міста.

Протягом січня - грудня 2015 року зареєстровано 23 колективних договори (Прилуцький гуманітарно – педагогічний коледж ім. І.Я.Франка, редакція газети «Прилуччина в новинах, подіях, коментарях», ПП «Пластик - Сервіс», ТОВ «Автоагропостач», Виконавчий комітет Прилуцької міської ради, комунальний заклад медико – соціального захисту «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія», мисливсько – рибальське підприємство «Прилуцьке» Чернігівської обласної організації Українське товариство мисливців і рибалок, ПП «Моноліт», ТОВ «Монолітно – каркасне будівництво», Виробничо-торгова фабрика головних уборів «Корона», КП «Міськсвітло», ПАТ «Завод «Будмаш», Прилуцький міський відділ УМВС України в Чернігівській області, ПП «МПБП «Стимул», ПП «КВО – РУМ», Прилуцька міська центральна бібліотека ім. Л.Забашти, ПрАТ «Прилуцький птахокомбінат», КЗ «Прилуцький навчально – реабілітаційний центр», ТОВ «Аграрій», ТОВ «Колос», Прилуцька дитяча музична школа ім. Л.М.Ревуцького, КП «Прилуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації» та ОКЛПЗ «Прилуцький наркологічний диспансер») та 34 зміни та доповнення до діючих колективних договорів підприємств, організацій та установ міста.

Переглядів:102