Підготовка та організація заходів з нагоди вшанування пам’яті жертв Чорнобиля

13 січня 2016

Ураховуючи, що в Україні 2016 рік є «Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції і пам’яті жертв Чорнобиля» починаючи із січня поточного року управління праці та соціального захисту населення міської ради почало розробку заходів з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи.

13 січня 2016 року в сесійній залі Прилуцької міської ради міський голова Ольга Попенко провела засідання організаційного комітету, в якому взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко, голова міськрайонної “Спілки “Чорнобиль” Юрій Буконкін, голова Всеукраїнської спілки ліквідаторів – інвалідів «Чорнобиль 86» у Чернігівській області Олег Ребров, посадовці та депутати міської ради, керівники установ та організацій міста.

У ході засідання Ольга Попенко наголосила, що з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи відзнчать кожного учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

На засідання також розглядалися питання щодо пільгового перевезення ліквідаторів та безкоштовного надання їм медичних послуг.

Уносилися пропозиції з підготовки та належного проведення загальноміських заходів, пов’язаних з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

Управління праці та соціального захисту населення міської ради,

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:113