З Днем Соборності України, шановні прилучани!

22 січня 2016

22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.  Ця подія ознаменувала собою здійснення віковічних мрій багатьох поколінь українців. Адже соборність нашої держави означає цілісність рідної землі та єдність прагнень українців на шляху до розбудови квітучої і заможної України.

У цей доленосний час активного становлення нашої державності ми не повинні бути сторонніми спостерігачами, а маємо стати активними творцями власного майбутнього.

Нехай розум, воля і любов об’єднують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої держави.

Віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми повинні бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Тільки в єдності наша сила, а наполегливий, цілеспрямований рух уперед дасть змогу побудувати нам сильну й високорозвинену державу.

Щастя Вам, шановні прилучани, добра, миру, злагоди й глибокої віри в гідне майбутнє рідного міста та України!

Міський голова Ольга ПОПЕНКО

Переглядів:113