Відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій

22 січня 2016

22 січня в сесійній залі міської ради відбулося навчання для депутатів на тему «Про порядок проведення Єдиного дня депутата».

Після навчання міський голова Ольга Попенко провела спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому депутати обговорювали питання порядку денного четвертої сесії міської ради, яка відбудеться 28 січня 2016 року в сесійній залі міської ради.

На розгляд сесії вносяться наступні питання:

1. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку м.Прилуки на 2016 рік.

2. Про внесення змін до структури та чисельності самостійних структурних підрозділів міської ради та її затвердження.

3. Про внесення змін до організаційної структури та чисельності міської ради та її затвердження.

4. Про внесення змін до Положення про сектор організаційної роботи Прилуцької міської ради та затвердження Положення про відділ адміністративних послуг міської ради в новій редакції.

Проект рішення, який містить інформацію з обмеженим доступом

5. Про розгляд звернень підприємств, організацій.

6. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 09 липня 2015 року №6 «Про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» (90 сесія 6 скликання).

7. Про внесення змін до рішення міської ради від 13 січня 2015 року №1 «Про транспортний податок» (80 /позачергова/ сесія 6 скликання).

8. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 08 жовтня 2015 року №4 «Про місцеві податки і збори» (95 сесія 6 скликання).

9. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2015 року №3 «Про бюджет міста на 2016 рік» (4 сесія 7 скликання).

10. Про затвердження міської Програми «Забезпечення санаторно-курортним лікуванням учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих під час проведення АТО на 2016-2020 роки».

Проект рішення, який містить інформацію з обмеженим доступом

11. Про затвердження міської Програми «Пільги місцевої влади на оплату житлово-комунальних послуг та послуг зв’язку сім’ям воїнів, загиблих (померлих) в Афганістані, учасникам бойових дій, які брали участь у антитерористичній операції, сім’ям воїнів, загиблих під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, інвалідам по зору – членам УТОС, спілці ветеранів Афганістану на 2016 – 2018 роки».

12. Про затвердження списку учасників бойових дій, які мають пільги відповідно до міської Програми «Пільги місцевої влади на оплату житлово-комунальних послуг та послуг зв’язку сім’ям воїнів, загиблих (померлих) в Афганістані, учасникам бойових дій, які брали участь у антитерористичній операції, сім’ям воїнів, загиблих під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, інвалідам по зору – членам УТОС, спілці ветеранів Афганістану на 2016 – 2018 роки».

13. Про внесення змін до Програми «На варті чистоти і порядку» на 2015-2017 роки.

14. Про затвердження Статуту комунального підприємства Прилуцької міської ради «Муніципальна поліція» (нова редакція).

15. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Прилукижитлобуд» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

16. Про затвердження нового складу журі літературно-мистецької премії імені Любові Забашти «Квіт папороті».

17. Про затвердження форми додатку до протоколу сесії.

18. Про внесення змін до Регламенту Прилуцької міської ради 7 скликання.

19. Про виконання зауважень та пропозицій, доручень виборців, озвучених депутатами на 2 (позачерговій) сесії міської ради 7 скликання від 20 листопада 2015 року при розгляді питання «Різне».

20. Про виконання зауважень та пропозицій, доручень виборців, озвучених депутатами на 3 сесії міської ради 7 скликання від 04 грудня 2015 року при розгляді питання «Різне».

21. Про звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо відставки уряду під керівництвом Яценюка А.П.

22. Про визначення територій для надання земельних ділянок учасникам АТО.

Проекти рішень, які містять інформацію з обмеженим доступом

23. Про вирішення питань землекористування.

24. Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

25. Різне.

Окрім вищезазначених, на розгляд сесії будуть унесені й інші питання.

Онлайн перегляд пленарного засідання п’ятої сесії міської ради 7 скликання: на сайті міської ради або на каналі youtube.

Перегляд буде доступний з 09:00 28 січня 2016 року до кінця засідання.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:118