На нараді міського голови

08 лютого 2016

8 лютого 2016 року міський голова Ольга Попенко провела нараду із заступниками; начальниками управлінь, відділів та завідувачами секторів міської ради; головами комітетів самоорганізації населення; керівниками: комунальних підприємств, державних установ, соціальних служб, Прилуцького відділу поліції головного управління Національної поліції в Чернігівській області та Прилуцького міськрайонного відділу УДСНС України у Чернігівській області.

Про головні аспекти стосовно системи електронних державних закупівель ProZorro інформувала міський голова Ольга Попенко.

Міський голова повідомила, що метою системи електронних державних закупівель є забезпечення ефективності функціонування системи державних закупівель та прозорість закупівлі товарів.

Ольга Попенко закцентувала, що перехід до електронних закупівель через систему ProZorro вже обговорювали у стінах міської ради. Наголосила, що у 2015 році даний проект розроблявся як пілотний і носив рекомендаційний характер.

Зазначила, що з 01 серпня 2016 року даний Закон України вступає в дію для всіх розпорядників коштів міської ради, закладів освіти та медицини, комунальних підприємств тощо.

Повідомила, що після наради відбудеться більш розширене засідання для розпорядників коштів стосовно електронних закупівель товарів.

По питанню «Про порівняльну характеристику цін на продукти харчування між містами Прилуки, Ніжин та Чернігів» проінформував Олександр Сивенко заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Доповідь (додається).

Про споживання енергоносіїв закладами освіти за 2015 рік у порівнянні з 2014 роком інформував Олег СОЗІНОВ начальник управління житлово-комунального господарства міської ради.

Олег Созінов повідомив, що з метою контролю над витратами енергоресурсів бюджетної та соціальної сфери з 1 вересня 2015 року у місті впроваджено електронну систему обліку витрат енергоносіїв. Зазначив, що дана система дає можливість проводить щоденний моніторинг споживання енергоресурсів бюджетними установами міста.

Акцентував, що щодня відповідальними особами кожного закладу освіти, медицини, соціальної сфери, в режимі онлайн, вносяться показники споживання енергоносіїв по кожному лічильнику, які встановлені в певних будівлях закладів.

Наголосив, що з 29 січня 2016 року розпочато співпрацю з північною Екологічною Корпорацією НЕФКО. По програмі Чисте виробництво-енергозбереження. Даний Проект включає в себе підвищення енергоефективності в будівлях навчальних закладів міста Прилуки. Зазначив, що також розглядається питання щодо освітлення вулиць міста Прилуки.

Детально проаналізував споживання енергоносіїв закладами освіти в порівнянні по рокам 2014-2015рр.(додається).

Про щотижневе інформування про стан справ у відповідних галузях доповіли:

КП «Послуга»

директор – НІЯЗОВ Руслан Юсупович;

КП «Прилукижитлобуд».

начальник – СИВЕНКО Вячеслав Анатолійович;

КП «Прилукитепловодопостачання».

директор – ГАВРИШ Андрій Анатолійович;

КП «Міськсвітло».

директор – ШАПОВАЛ Євген Дмитрович;

Прилуцький відділ поліції головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

начальник – КРАХМІЛЕЦЬ Руслан Петрович;

Прилуцький міськрайонний відділ УДСНС України у Чернігівській області.

начальник – ТКАЧЕНКО Андрій Миколайович.

Міський голова Ольга Попенко проаналізувала виконання доручень, даних на апаратних нарадах, звернень громадян та суб’єктів господарської діяльності, дала ряд доручень та підвела підсумки наради.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:120