Місто готується до відзначення 25-ї річниці незалежності України

17 лютого 2016

Відповідно до розпорядження міського голови від 05.01.2016 №4р був затверджений склад організаційного комітету з підготовки та відзначення заходів з нагоди 25-ї річниці незалежності України.

16 лютого 2016 року відбулося перше засідання організаційного комітету, яке очолила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова організаційного комітету Тетяна Фесенко.

Прилуцька міська рада цьогоріч готується до визначної події – 25-річчя проголошення незалежності України. Основне святкування ювілейної дати відбудеться 24 серпня. На засіданні було окреслено комплекс заходів, якими місто відзначатиме це свято.

Ідеєю заходів є засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, єднання суспільства у справі розбудови України як високорозвиненої європейської держави та консолідація суспільства навколо ідей державності та соборності України, утвердження у громадян національної свідомості та патріотизму.

Крім урочистостей, які проводитимуться в місті 23-24 серпня, протягом року передбачено заходи із гідного вшанування пам’яті загиблих учасників Революції Гідності та антитерористичної операції.

У ході засідання було обговорено проведення у загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладах міста комплексу заходів, присвячених висвітленню подій, пов’язаних з історією українського державотворення, боротьбою українського народу за незалежність та територіальну цілісність нашої держави. На сьогодні вже проходять зустрічі підлітків та молоді з патріотами, які творять сучасну історію України.

До всіх заходів із гідного вшанування 25-ї річниці незалежності України можуть долучитися громадські організації та об’єднання, активна молодь, усі небайдужі, патріотично налаштовані мешканці міста.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:117