Робота з особами, які перебувають у конфлікті з законом

23 лютого 2016

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Прилуцьким міськрайонним відділом Кримінально-виконавчої інспекції постійно проводить роботу з неповнолітніми та особами, які мають проблеми з законом. Робота спрямована на перевиховання засудженої особи, спонукання до зміни способу життя.

Більша частина осіб, які мають умовний термін засудження – не працюючі, не мають стабільного доходу і, можливо тому, вдаються до протиправних дій.

18 лютого 2016 року у приміщенні Прилуцького міськрайонного відділу Кримінально-виконавчої інспекції відбулася зустріч працівників Прилуцького міськрайонного центру зайнятості, Прилуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з неповнолітніми та особами, які мають проблеми з законом. У ході зустрічі були розглянуті питання щодо порядку постановки на облік центру зайнятості, працевлаштування, організації професійного навчання та перенавчання безробітних, яке проводиться з урахуванням сучасних потреб ринку праці, а також послуг, які надає Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (реєстрація, оформлення документів, відновлення соціальних зв’язків та ін.).

Знання громадянами законів, норм поведінки, своїх обов'язків перед суспільством, усвідомлення ними нанесеної шкоди, відповідальності спонукає виробленню правової свідомості, зобов'язує вести законослухняний спосіб життя, утримує від порушень правил поведінки.

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів:89