На зустрічі міського голови

11 березня 2016

11 березня 2016 року у сесійній залі міської ради відбулася зустріч міського голови, посадових осіб міської ради з депутатами міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівництвом, дільничними інспекторами Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та представниками комунального підприємства «Муніципальна поліція».

Зустріч пройшла у формі конструктивного діалогу, у ході якого кожна сторона висловила свої проблеми, побажання та пропозиції.

Прийняті конкретні рішення, спрямовані на забезпечення громадського порядку, попередження правопорушень, недопущення несанкціонованої вуличної торгівлі на території міста.

Зокрема, дійшли згоди у питаннях щодо затвердження графіку прийому мешканців міста у приміщеннях комітетів самоорганізації населення дільничними інспекторами Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та представниками комунального підприємства «Муніципальна поліція».

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення міської ради

Переглядів:119