Всеукраїнський місячник Червоного Хреста

08 квітня 2016

Допомогти знедоленим покликаний Червоний Хрест. Саме ця гуманітарна організація вбачає своє гуманне покликання допомогти тим, хто наодинці з бідою чи хворобою, коли спіткає стихійне лихо, втрата домівки чи каліцтво. Шляхетна місія Товариства Червоного Хреста допомагати знедоленим та нужденним, залучаючи до милосердя десятки сотень небайдужих сердець з числа волонтерів, меценатів, благодійників, долаючи всілякі негаразди сьогодення, своєчасно і кваліфіковано приходити на допомогу за найскрутніших обставин.

Патронажною службою Прилуцької міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста щорічно обслуговується близько 3000 знедолених одиноких громадян похилого віку, інвалідів ветеранів війни та праці вдома, та більше 10 000 в центрі Червоного Хреста безкоштовно. Відвідувачі центру Червоного Хреста користуються послугами банку одягу, пункту прокату речей догляду за хворими, отримують послуги масажу, відвідують фітобар, де готують коктейлі з різних лікарських трав, отримують медичну допомогу, вирішують різні соціально-побутові питання, беруть участь у різних благодійних акціях, які проводяться у центрі Червоного Хреста.

З метою поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих верств населення, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем самотніх та самотньо проживаючих громадян похилого віку, інвалідів різних категорій, осіб хворих на туберкульоз та ВІЛ/СНІД, постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій, безпритульних дітей та дітей-сиріт, багатодітних та неповних малозабезпечених сімей, внутрішньо переміщених осіб з 1 квітня по 1 травня 2016 року Товариством Червоного Хреста України проводиться Всеукраїнський місячник Червоного Хреста під гаслом “Там, де потрібна допомога – 2016.

Приєднуйся до руху Червоного Хреста”.

Шановні прилучани!

Правління Прилуцької міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста звертається до Вас з проханням долучитися до справи милосердя та не бути байдужими до чужого горя. Ми приймаємо пожертви, продукти харчування, одяг та взуття, медикаменти, засоби гігієни за адресою м.Прилуки, вул. І.Скоропадського, 102.

Р/рахунок 26008000036846 у ПАТ “Укрсоцбанк”

МФО 300023, код 02940397.

Зібраний одяг, продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти будуть видаватися в центрі медико-соціальної допомоги щосереди з 14:00.

Якщо ми зробимо хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя поруч з нами стане більше.

З повагою, голова правління Прилуцької міськрайонної організації

Товариства Червоного Хреста, Олена Охріменко

Переглядів:127