Депутати міської ради готуються до чергової сесії

22 квітня 2016

21 квітня 2016 року в сесійній залі міської ради депутати та посадовці міської ради слухали директора ТОВ “Амазоніт” Вадима Глєка, який проінформував присутніх щодо будівництва та облаштування земельної ділянки по вул.Перемоги (територія колишньої районної лікарні).

Далі відповідно до плану відбулося навчання для депутатів міської ради на тему «Про вимоги Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Порядок здійснення регуляторної діяльності органами місцевого самоврядування».

Навчання провела головний спеціаліст відділу економіки міської ради Марина Градобик. Методичний матеріал навчання (додається).

Після навчання міський голова Ольга Попенко провела спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому депутати розглянули та обговорили питання порядку денного 10 сесії Прилуцької міської ради, яка відбудеться 28 квітня 2016 року о 09:00 у сесійній залі міської ради.

На розгляд сесії вносяться питання:

- Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Прилуки.

- Про затвердження міської цільової Програми «Забезпечення населення міста Прилуки спеціалізованою медичною допомогою на 2016 – 2020 роки».

- Про затвердження міської Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей міста Прилуки на 2016-2020 роки».

- Про затвердження Положення про управління освіти Прилуцької міської ради.

- Про встановлення пільг щодо батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах.

- Про реорганізацію навчально-виховного комплексу.

- Про ліквідацію дошкільного навчального закладу №23 компенсуючого типу (спеціальний) Прилуцької міської ради Чернігівської області.

- Про затвердження міської Програми «Організація оплачуваних громадських робіт на 2016 рік в м. Прилуки».

- Про затвердження списку учасників бойових дій, які мають пільги відповідно до міської Програми «Пільги місцевої влади на оплату житлово-комунальних послуг та послуг зв’язку учасникам бойових дій, які брали участь у антитерористичній операції, сім’ям воїнів загиблих (померлих) в Афганістані та під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, інвалідам по зору – членам УТОС, спілці ветеранів Афганістану на 2016 – 2018 роки».

- Про затвердження схеми вуличної мережі міста Прилуки.

- Про внесення змін до рішення міської ради від 21.06.2013 №6 «Про затвердження Положення про управління містобудування та архітектури Прилуцької міської ради Чернігівської області (47 сесія 6 скликання).

- Про зміни бюджетних призначень міського бюджету.

- Про Доповнення до Плану діяльності Прилуцької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.

- Про внесення змін до Регламенту Прилуцької міської ради 7 скликання.

- Про склад комісії міської ради з питань поновлення прав реабілітованих.

- Про реєстрацію, зняття з реєстрації місця проживання особи.

- Про затвердження Статуту комунального підприємства «Послуга» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

- Про виконання зауважень та пропозицій, доручень виборців, озвучених депутатами на 7 сесії міської ради 7 скликання від 25 лютого 2016 року при розгляді питання «Різне».

- Про визначення суб’єктів оціночної діяльності.

Проект рішення, який містить інформацію з обмеженим доступом

- Про вирішення питань землекористування.

- Різне.

Окрім вищезазначених питань, на розгляд пленарного засідання 10 сесії міської ради будуть унесені й інші питання.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:121