Відбулася акція «Від серця до серця»

25 квітня 2016

З 4 по 24 квітня відбувалася XI акція Всеукраїнського благодійного фонду «Від серця до серця» по збору коштів на обладнання у реанімаційні відділення дитячих лікарень. Ідея Акції була запозичена у надзвичайно успішного польського благодійного фонду «Оркестр Святкової допомоги». З кожним роком Всеукраїнська акція благодійного фонду «Серце до серця» стає більш масштабнішою, українці активно долучаються до збору коштів, спрямованих на придбання обладнання у дитячі лікарні. Більше 100 тисяч громадян стали волонтерами акції «Серце до серця» за 10 років існування проекту.

Прилуцький міський центр соціальних служб для дітей сім’ї та молоді прийняв активну участь у цьогорічній акції.

Волонтери Центру вдячні за участь дітям та вчителям загальноосвітніх шкіл міста № 13, № 6; медичному персоналу та відвідувачам обласного комунального лікувально-профілактичного закладу «Прилуцький наркологічний диспансер» та іншим людям, які від щирого серця надали підтримку маленьким громадянам нашої країни.

Отож, якими, подекуди важкими, випробуваннями перевіряє доля на міцність нас, чи наших дітей, але кожен має пам’ятати, що у суворому світі реального життя оптимізм та віра у добру справу, доброта і безкорисність, щирість вчинків – це наш рятівний круг та запорука щасливого майбутнього.

Прилуцький міський центр соціальних служб для дітей сім’ї та молоді

Переглядів:130