Вшановано учасників ліквідації наслідків ЧАЕС

26 квітня 2016

В Україні 2016 рік проголошено «Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції і пам’яті жертв Чорнобиля».

26 квітня з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи загальноміські заходи розпочалися біля міської ради приспущенням Державного прапора України та прапора міста.

Міський голова, посадовці та депутати міської ради разом із учасниками ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та вдовами ліквідаторів поклали квіти до пам’ятного знака “Жертвам Чорнобильської трагедії”.

Панахиду за загиблими та померлими внаслідок радіоактивної біди відслужив Благочинний Прилуцького округу настоятель Спасо-Преображенського собору протоієрей Микола Котеленець.

Ліквідатори Чорнобильської катастрофи разом з посадовцями міської ради від пам’ятного знака “Жертвам Чорнобильської трагедії” пройшли ходою до міського Будинку культури, де відбувся концерт-реквієм “Дзвони Чорнобиля”.

Міський голова Ольга Попенко подякувала ліквідаторам за їх особистий внесок у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та вручила їм Почесні грамоти виконавчого комітету Прилуцької міської ради й Подяки міського голови.

Також перед присутніми виступили голова Прилуцького міськрайонного добровільного товариства Спілки „Чорнобиль” Юрій Буконкін, голова Всеукраїнської Спілки інвалідів Чорнобиль-86 Олег Ребров та удова загиблого ліквідатора ЧАЕС Валентина Ващенко.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:112