Зустріч міського голови з перевізниками міста

05 травня 2016

4 травня в сесійній залі міської ради відбулася зустріч міського голови Ольги Попенко із перевізниками, які здійснюють перевезення по міських маршрутах Прилук.

На зустрічі були присутні депутати обласної й міської рад та посадовці міської ради.

Дана зустріч відбулася у зв’язку із зверненням перевізників щодо впровадження в м. Прилуки талонної системи для проїзду пільгової категорії громадян та збільшення вартості проїзду школярів до 50% від загальнозатвердженого тарифу (тобто до 1 грн. 75 коп.).

Міський голова Ольга Попенко повідомила перевізникам, що 28 квітня 2016 року міська рада затвердила міську Програму «Фінансування пільг на оплату послуг зв’язку, компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших пільг з міського бюджету на 2016 рік», у якій передбачено виділення на І півріччя поточного року з міського бюджету 725 тис. грн. для відшкодування перевізникам збитків за перевезення пільгової категорії громадян м. Прилуки.

Також розглянули поставлені перевізниками питання на спільному засіданні голів депутатських фракцій та засіданні постійної депутатської комісії з питань побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, підприємництва, транспорту, зв’язку та регуляторної політики.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:112