Зустріч міського голови з питань енергозбереження та енергоефективності

05 травня 2016

5 травня відбулася зустріч міського голови Ольги Попенко, депутатів обласної та міської рад, посадовців міської ради, керівників комунальних підприємств міста з головою Всеукраїнської асоціації з питань енергозбереження Романом Співаком.

Роман Співак відвідує міста нашої країни з метою інформування та навчання населення з питань енергозбереження та енергоефективності їх будівель.

Зустріч пройшла в жвавій атмосфері спілкування та поділу досвідом, під час якої Роман Співак консультував присутніх з питань відключення житлових будинків від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання та встановлення індивідуального опалення побудинково.

Міський голова Ольга Попенко підтримала впровадження енергоощадних заходів, розуміючи, що в умовах різкого підняття цін на енергоносії їх економія – єдиний вихід зберегти як бюджетні кошти, так і гроші кожної окремо взятої родини.

Під час зустрічі Романом Співаком були запропоновані найбільш доречні для прилучан шляхи відключення житлових будинків від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Міський голова запропонувала депутатам обласної та міської рад з 10 травня долучитися до розробки нового Положення про порядок надання дозволів на відключення побудинково від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:114