У Прилуках проводиться ремонт доріг

10 травня 2016

Для Прилук питання ремонту доріг актуальне так само, як і для інших міст України.

Міський голова своїм розпорядженням від 23 березня 2016 року №94р затвердила склад комісії з обстеження стану дорожнього покриття вулично-шляхової мережі в м.Прилуки.

Комісія визначила перелік вулиць, які потребують поточного ремонту у 2016 році об’єм робіт становить 14 240 кв.м.

Протягом квітня 2016 року у стінах міської ради відбулися зустрічі міського голови, депутатів міської та обласної рад, фахівців структурних підрозділів міської ради з місцевими підприємцями, які мали намір виступити підрядниками по виконанню робіт з поточного ремонту проїзних частин міста.

У ході зустрічей міський голова Ольга Попенко наголосила, що забезпечення першочергових потреб населення, стабільної життєдіяльності інфраструктури міста – одне з першочергових та пріоритетних завдань міської влади.

У ході роботи було узгоджено очікувану вартість 1 кв.м поточного ремонту проїжджої частини, який становитиме не більше 300,00 грн. за 1 кв. метр.

Не дивлячись на складну соціально-економічну ситуацію України у 2016 році у міському бюджеті Прилук на поточний ремонт передбачено 4 340,5 тис.грн.

Ремонт проїзних частин міста виконують наступні організації: ПП “Річроуд”, ПП “Ремдор-Буд”, ПП “Житло-Сервіс”, ТОВ “Будівельна компанія “Прилуки”, які активно розпочали свою роботу з кінця квітня.

Цьогорічні ремонті роботи розпочалися щойно дозволили погодні умови. Сьогодні прилучани вже мали змогу побачити поточний ремонт по вулицях Київській, Незалежності, Сорочинській, Соборній, І.Скоропадського, Перемоги, Шевченка, Богунського. Ремонтні роботи проводяться згідно графіку.

Заступник начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності міської ради, сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:123