Центральною вулицею міста пройшла легкоатлетична естафета

11 травня 2016

У ці травневі дні вся країна відзначає День пам’яті та примирення і 71-у річницю Великої Перемоги у Другій світовій війні. У ці дні згадуємо тих, хто захищав свою рідну землю від ворога.

З метою патріотичного виховання підростаючого покоління 10 травня в нашому місті пройшла традиційна легкоатлетична естафета центральною вулицею міста.

Спорт – це сила волі, прагнення до перемоги, прагнення бути кращим.

У церемонії нагородження призерів змагань узяли участь посадовці міської ради: начальник управління освіти міської ради Сергій Вовк, спеціаліст І категорії управління освіти міської ради Тетяна Гуляєва, спеціаліст І категорії сектора по фізичній культурі та спорту міської ради Руслан Мосціпан, які вручили переможцям та призерам змагань грамоти та медалі відповідних ступенів.

Перше місце серед загальноосвітніх навчальних закладів посіла команда ЗОШ № 14, а серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації команда Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім.І.Я.Франка.

Другі місця відповідно посіли команди гімназії № 5 та Прилуцького агротехнічного коледжу, третє у команд ЗОШ № 9 та Прилуцького медичного училища.

Проведені змагання принесли не тільки нагороди, а і гарний настрій.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:105