Відбулися громадські слухання у мікрорайоні Рокитний

25 травня 2016

24 травня 2016 року у приміщенні ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулися громадські слухання з мешканцями мікрорайону Рокитний по питанню щодо подальших намірів товариства з обмеженою відповідальністю «Студ – Транс» (м. Одеса) в частині використання земельної ділянки та придбаних об’єктів нерухомості по пров. Гетьмана Сагайдачного, 22.

На громадських слуханнях були присутні міський голова Ольга Попенко; секретар міської ради Анатолій Шамрай; голова КСН Анна Чумаченко; депутати й посадовці міської ради; жителі мікрорайону Рокитний; директор та представники товариства з обмеженою відповідальністю «Студ – Транс».

Директор ТОВ «Студ – Транс» Олександр Маланук проінформував присутніх про наміри товариства переобладнати приміщення колишнього заводу залізобетонних конструкцій під складські приміщення для зберігання сільськогосподарської продукції, у тому числі зерна.

Мешканці мікрорайону одноголосно висловили свої заперечення щодо цих намірів та наголосили про неприйнятність використання великовагового транспорту для перевезення зерна вулицями міста.

Рокитняни висловили своє занепокоєння можливим погіршенням екологічного стану їх мікрорайону та міста в цілому.

Учасники громадських слухань прийняли рішення та запропонували керівнику товариства змінити напрямок бізнесу в Прилуках, з урахуванням думки громади міста.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:115