1 червня- День захисту дітей

01 червня 2016

1 червня в Прилуцькому обласному будинку дитини «Надія» з нагоди святкування Дня захисту дітей відбувся театралізований концерт.

З вітаннями та подарунками свято відвідали міський голова Ольга Попенко, секретар міської ради Анатолій Шамрай, посадовці міста та району. Не обійшли стороною заклад і його постійні спонсори. Крихітні вихованці «Надії» вразили присутніх своєю артистичністю, демонструючи «Дюймовочку» власної інтерпретації.

Масштабне свято охопило всі навчальні заклади міста. Й наступними мер відвідала вихованців Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Там Ольга Попенко зустрілася з першим заступником губернатора Чернігівської області Леонідом Сахневичем та директором обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Іриною Лось. Піклуючись про долю закладу, посадовці особисто обговорили шляхи поліпшення матеріальних умов Центру.

Приємним сюрпризом стало вручення сертифікату на 70 тисяч гривень від облдержадміністрації. Ці кошти будуть витраченими на придбання спеціального реабілітаційного обладнання.

Переглядів:121