На нараді міського голови

06 червня 2016

6 червня відбулася нарада міського голови Ольги Попенко із заступниками; начальниками управлінь, відділів та завідувачами секторів міської ради; головами комітетів самоорганізації населення; керівниками: комунальних підприємств, державних установ, соціальних служб, Прилуцького відділу поліції головного управління Національної поліції в Чернігівській області та Прилуцького міськрайонного відділу УДСНС України у Чернігівській області.

Керівники комунальних підприємств міста відзвітували про виконані роботи за минулий тиждень та визначилися із планом дій на наступний.

Заступник директора КП «Послуга» Олег Матвієнко доповів, що силами підприємства активно виконуються роботи по грейдеруванню та підсипці ґрунтового дорожнього покриття на вулицях міста.

В резерві у КП знаходиться 220 тонн підсипного матеріалу, якщо цієї кількості виявиться замало, міський голова обіцяла виділити додаткові кошти, за умови, що підприємство опублікує деталізований план ремонтних робіт на сайті КП та міської ради. З такою ж вимогою Ольга Попенко звернулася до директора КП «Прилукижитлобуд» Вячеслава Сивенка, який звітував після. За минулий тиждень КП здійснило ремонт покрівель п'яти багатоповерхових будинків та завершило косіння трави на вісімнадцяти прибудинкових територіях.

У ході наради було озвучено одну із насущних проблем КП «Прилукитепловодопостачання». Підприємство терпить збитки за невчасну сплату рахунків освітніми та медичними закладами міста, за що сплачує сотні тисяч гривень штрафу.

Директор КП «Міськсвітло» Євген Шаповал інформував присутніх про виконані роботи по косінню трави, що проводяться територіями мікрорайонів міста. До речі, підприємство невдовзі стане безпосереднім учасником програми Чисте виробництво-енергозбереження Екологічної Корпорації НЕФКО. Даний Проект включає в себе підвищення енергоефективності в будівлях навчальних закладів Прилук та заміни вуличного освітлення міста світлодіодними лампами. 9 червня Ольга Попенко зустрінеться із гостями зі Швейцарії й обговорить детальний план дій. Впровадження проекту вартістю 200 тис євро розпочнеться 1 липня.

Міський голова Ольга Попенко проаналізувала виконання доручень, даних на апаратних нарадах та підвела підсумки проведеної наради.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:107