Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради

07 червня 2016

7 червня відбулось засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради. Члени виконкому підтримали низку проектів рішень, що стосуються виділення коштів: на допомогу жителям, що потрапили в скрутне становище, квіти, подяки, преміювання з нагоди відзначення Дня медичного працівника, який святкуватиметься 19 червня. 

Сумніви щодо затвердження рішення припали лише на одне питання порядку денного “Про оренду та списання майна”. Тому члени комітету відклали розгляд першого пункту рішення про надання в оренду приміщень на території ЗОШ №5 приватному підприємству “Міжрегіональній академії інформаційних технологій” задля детальнішого його вивчення. Пропонована сума орендної плати в першому пункті проекту становить 13 гривень за годину. Не знаючи, якого рівня послуги підприємство надаватиме дітям та скільки вони вартуватимуть їхнім батькам, виконком вирішив провести наступну зустріч за участі представників управління освіти та самого ПП. Адже плата за оренду виглядає мізерною, близько двохсот гривень на місяць. І якщо на вартість занять не вплине оренда комунальної власності, члени зібрання намагатимуться її підвищити.

Також з розгляду було знято третій пункт проекту даного рішення, в якому КП “Послуга” зверталося до членів виконавчого комітету за дозволом списати зі свого балансу декілька одиниць техніки. Ініціатором відкладення розгляду даного пункту став новий заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Руслан Котляр, який нині опікується житлово-комунальною сферою Прилук.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:96