Майбутня еліта прилуцької медицини відзначила закінчення навчального року професійним святом

16 червня 2016

19 червня уся медична галузь країни відзначатиме своє професійне свято. Скориставшись нагодою поєднати дві урочистості воєдино, закінчення навчального року та День працівника медицини, за стінами міської кузні цілительських кадрів було проведено урочисту лінійку. Патріотично налаштований захід відбувся 16 червня. Головним його завданням стало підведення підсумків не лише за рік навчальний, а і загальнонаціональний. Нагодою привітати викладачів та студентів медичного училища скористалися міський голова Ольга Попенко, депутат обласної ради Віта Соларева та посадовці міськради. Свою прихильність та подяку від усього депутатського корпусу мер міста виразила під час вручення почесних грамот й такого вчасного для більшості чесних і справедливих представників гуманітарної сфери матеріального заохочення. Від імені Валерія Дубіля пані Віта вручила студентам інтерактивну дошку та солодощі до святкового столу.

Свою гордість вихованцями озвучив директор навчального закладу Віктор Рябоволенко.

Приємно дізнаватися про головні студентські перемоги, а також волонтерські справи, якими невпинно займаються представники училища. Гучними оплесками було відзначено студентів-спортсменів, талантів і юних донорів, які попри свій вік, вже неодноразово жертвували власну кров для порятунку чужих життів.

Важко не відзначити й артистичності майбутніх медичних працівників. Своїми виступами присутніх радували співучі “сестри” лікарської справи Діана Заскалько, Вікторія Гладка та Інна Товкач.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:121