Діти учасників АТО вирушили на відпочинок за кордон

16 червня 2016

15 червня шестеро дітей учасників АТО вирушили на відпочинок до Польщі у рамках проекту польсько-українського обміну. Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді проводив велику роботу по організації поїздки. Від моменту перших перемовин щодо включення наших дітей в Проект до від’їзду дітей пройшло шість місяців. За цей час також були оформлені закордонні паспорти, отримані візи, вирішено багато інших питань – і ось мрії збулися. Наші діти вирушили в подорож.

Подорож триватиме 10 днів. У програмі перебування цікаві екскурсії та розважальні заходи для дітей, а прийматиме гостей спортивно-розважальний комплекс на березі озера Мазури.

Маємо надію, що ця поїздка, організована Прилуцьким міським центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, завдяки Віктору Олександровичу Паустовському заступнику директора Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який тривалий час працює у Міжнародних освітніх проектах, буде не останньою, і вже восени інша група дітей, чиї батьки захищали цілісність та незалежність нашої держави на сході України, стануть щасливими гостями гостинної Польщі.

За інформацією ПМЦСССДМ

Переглядів:100