Міська спартакіада для людей з особливими потребами

16 червня 2016

15 червня 2016 року до 25 річниці Незалежності України на міському стадіоні «Супутник» Прилуцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із сектором по фізичній культурі та спорту міської ради було проведено міську спартакіаду для людей з особливими потребами.

Учасників та гостей спартакіади привітали: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко, депутат Чернігівської обласної Ради від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Віта Солорєва, директор Прилуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Касьян, заслужений майстер спорту України з біатлону, бронзова призерка Олімпійських ігор Ліллехамеру, призерка чемпіонатів світу, Європи та етапів Кубку світу з біатлону, кавалер ордену Княгині Ольги ІІІ ступеня, Почесний громадянин міста Прилуки Валентина Цербе-Несіна.

Участь у спартакіаді прийняло п’ять команд: вихованці Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, громадські організації молодих інвалідів «Фенікс» (Прилуки), «В єднанні сила» (смт. Срібне), «Мрія» (м. Пирятин) та Всеукраїнська організація інвалідів України (м. Чернігів). Учасники змагань продемонстрували свій азарт, оптимізм і надзвичайну волю до перемоги.

Для людей з особливими потребами спорт перш за все є можливістю проявити себе, повірити у власні сили, навчитися працювати у команді, розкрити свої здібності, щоб жити повноцінним життям. Проведення подібних заходів дає можливість людям з особливими потребами відчути себе потрібними, підтримувати один одного, демонструвати приклад витривалості й сили духу.

Переможці та учасники заходу були відзначені грамотами та цінними подарунками не тільки за досягнення у змаганнях, а й за спортивний дух, прагнення до перемоги.

За інформацією ПМЦСССДМ

Переглядів:115