Урочистості з нагоди Дня медичного працівника

17 червня 2016

Головні урочистості до Дня медичного працівника відбулися у місті та районі 17 червня. Очільників лікувально-профілактичних закладів, лікарів, фельдшерів, медсестер вітали в міському та районному будинках культури по черзі.

З професійним святом працівників охорони здоров’я Прилуччини вітала голова нашого міста Ольга Попенко.

Окремі послідовники Гіппократа були удостоєні грамот, подяк й символічних матеріальних компенсацій за свій нелегкий труд. До вітань районних цілителів також приєдналися голова райдержадміністрації Валентина Ковтун та керівник районної ради Василь Малик. Своїх підопічних колег не забув поздоровити й головний лікар Прилуцької центральної районної лікарні Володимир Колейко.

У міському ж будинку культури розгорнулося справжнє дійство. Крім представників різних політичних сил медиків вітали найвідоміші прилуцькі колективи та виконавці.

Головний лікар Прилуцької міської лікарні Лариса Івченко відізвалася про своїх підлеглих найтеплішими словами. Медична родина в переддні професійного свята відчула справжнє визнання з боку прилучан. Адже такого видовищного концерту з цього приводу в місті ще не було.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:97