Міжнародний олімпійський день очима прилучан

24 червня 2016

Щороку 23 червня відзначають Міжнародний олімпійський день. Основним заходом, що супроводжує Міжнародний олімпійський день, є організація масових забігів на довгі дистанції.

Цьогорічне спортивне родинне свято проходить під гаслом «Олімпійський день на шляху до Ріо» і присвячений найголовнішій світовій події року – Іграм XXXI Олімпіади в бразильському Ріо-де-Жанейро.

У Прилуках же свято тривало увесь день. На території міського спортивного стадіону “Супутник” відбулося урочисте проведення Олімпійського дня. Юних та досвідчених спортсменів міста вітали заступник міського голови Тетяна Фесенко, депутат обласної ради Віта Соларєва, директор ДЮСШ Сергій Маценко та заслужений майстер спорту, бронзова призерка Олімпійських ігор Ліллехаммеру, почесний громадянин міста Прилуки Валентина Цербе-Несіна.

Свою вдячність присутнім за їхній вклад у розвиток спорту в місті висловила Віта Соларєва. Від імені депутата Верховної Ради України Валерія Дубіля вона взяла участь у перерізанні червоної стрічки під час презентації дитячого майданчику на території стадіону.

Усіх учасників святкового забігу було підтримано корисними соками, що втамували спрагу та налаштували присутніх на довгий та насичений фізичними вправами день.

ФОТО: Валентина Цербе-Несіна

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:115