Депутати міської ради готуються до чергової сесії

24 червня 2016

24 червня 2016 року в сесійній залі міської ради відбулося навчання депутатів «Забезпечення доступу до публічної інформації, що становить суспільний інтерес. Запит на інформацію та порядок відшкодування витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом». Навчання провела керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова.

Після навчання міський голова Ольга Попенко провела спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому депутати розглянули та обговорили питання порядку денного 13 сесії Прилуцької міської ради, яка відбудеться 29 червня 2016 року о 09:00 у сесійній залі міської ради.

На розгляд сесії вносяться питання:

- Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сивенка О.І.

- Про звіт головного лікаря комунального лікувально-профілактичного закладу «Прилуцька центральна міська лікарня» Івченко Л.В.

- Про затвердження списку учасників бойових дій, які мають пільги відповідно до міської Програми «Пільги місцевої влади на оплату житлово-комунальних послуг та послуг зв’язку учасникам бойових дій, які брали участь у антитерористичній операції, сім’ям воїнів загиблих (померлих) в Афганістані та під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, інвалідам по зору – членам УТОС, спілці ветеранів Афганістану на 2016 – 2018 роки».

- Про затвердження міської Програми «Фінансування пільг на оплату послуг зв’язку, компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших пільг з міського бюджету на IІ півріччя 2016 року».

- Про зміни бюджетних призначень міського бюджету.

- Про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

- Про Доповнення до Плану діяльності Прилуцької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.

- Про затвердження «Положення про управління містобудування та архітектури Прилуцької міської ради в новій редакції».

- Про виконання зауважень та пропозицій, доручень виборців, озвучених депутатами на 10 сесії міської ради 7 скликання від 28 квітня 2016 року при розгляді питання «Різне».

Проекти рішень, які містять інформацію з обмеженим доступом

- Про вирішення питань землекористування.

- Різне.

На розгляд пленарного засідання 13 сесії міської ради будуть внесені й питання поза порядком денним, а саме:

- Про звіт тимчасової контрольної комісії.

Доп. РОЖКО Микола Васильович — депутат міської ради, голова тимчасової контрольної комісії.

- Про затвердження міської Програми «Фінансова підтримка Громадської Організації Учасники Антитерористичної операції “ЩИТ” на 2016-2018 роки».

Доп. АЛЕКСАНДРОВА Олена Віталіївна — завідувач сектора інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради.

- Про виділення коштів.

Доп. ВОРОНА Олена Іванівна — начальник фінансового управління міської ради.

- Про затвердження міської Програми «Відключення житлових будинків від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання в м. Прилуки на 2016-2020 роки».

Доп. СИВЕНКО Олександр Іванович — заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

- Про Положення про порядок надання дозволів на відключення житлових будинків від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання в м. Прилуки.

Доп. РОЖКО Артем Миколайович — голова постійної депутатської комісії з питань побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, підприємництва, транспорту, зв’язку та регуляторної політики.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:150