«Від козака до вояка»

24 червня 2016

Ми живемо в дуже складний час для нашої держави. На Сході України з 2014 року йде війна проти агресії з боку Росії і тому зараз дуже важливим є виховання почуття патріотизму у молодих українців.

24 червня 2016 року на території філіалу ім. О.В.Кошового Прилуцького краєзнавчого музею ім. В. І. Маслова відбулася розважальна патріотична гра «Від козака до вояка». Під час заходу вихованці загону «Козачата» табору відпочинку Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва пригадали героїчні сторінки України часів козаччини, дізнались про історію створення і славний шлях Прилуцького козацького полку. Дітям було запропоновано сім розважальних конкурсів з перевірки на силу, вправність та витривалість, сміливість і увагу: «Як козаки картоплю збирали», «Як козаки силою вихвалялись», «Збий ціль», конкурс для дівчаток «Хто швидше перебере квасолю», «Намалюй коня – вірного товариша козака» й інші.

Гість заходу, козак Окремого козацького полку ім. П. Сагайдачного: Антоненко Віталій Віталійович ознайомив дітей з роботою, яку проводить полк сьогодні Після підведення підсумків журі, у складі Антоненка Віталія Віталійовича, вихователів: Овод Вікторії Сергіївни і Кишинівської Інни Олександрівни оголосили переможців. Грамотою за отримане І місце була нагороджена команда «Орбіт», ІІ місце отримала команда «Піхотинці». Всі діти отримали гарний настрій і солодкі призи.

Відповідальна за проведення заходу завідуюча філіалу ім. О.В. Кошового Прилуцького краєзнавчого музею ім. В.І.Маслова Т.О. Іващенко.

Прилуцький краєзнавчий музей ім. В.І.Маслова

Переглядів:110