Інформація щодо зміни законодавства при реєстрації місця проживання громадян

29 червня 2016

ШАНОВНІ ВИБОРЦІ!

У зв’язку зі змінами в законодавстві з 4 квітня цього року реєстрація місця проживання громадян здійснюється не Державною міграційною службою України, а виконавчими органами місцевих рад, сільськими головами, котрі повинні подавати до Державного реєстру виборців відомості про громадян, які зареєстрували своє місце проживання на відповідній території, а також які досягнуть 18 років.

З метою недопущення помилок при складанні списків виборців для проведення голосування Центральна виборча комісія (далі — Комісія) та відділ ведення Державного реєстру виборців наголошує, що громадянам, які з квітня 2016 року зареєстрували нове місце проживання або яким з цього часу виповнилося 18 років, важливо перевірити своє включення до Державного реєстру виборців.

Перевірити наявність запису про себе в Державному реєстрі виборців та правильність занесених до нього відомостей можна звернувшись особисто до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або на сайті Комісії в розділі "Державний реєстр виборців" за допомогою веб-сервісу "Особистий кабінет виборця". Процедура реєстрації на сайті доволі проста та не потребує багато часу. В “Особистому кабінеті виборця” ви зможете перевірити інформацію про своє включення (невключення) до Державного реєстру виборців. Для цього у розділі “Перевірити дані у Реєстрі” необхідно заповнити всі поля запиту достовірними даними про себе. Відповідь на запит буде надіслана на вашу електронну пошту. Не отримання позитивної відповіді є підставою для звернення до відділу ведення Державного реєстру виборців за реєстрацією місця проживання.

Завчасно перевірте себе у Державному реєстрі виборців, щоб мати можливість реалізувати своє право голосу! Шановні виборці! Чекаємо на вас за адресою: вул.Незалежності, 82, каб. №24 другий поверх приміщення Прилуцької міської ради (тел.7-12-09, 3-22-37).

Відділ ведення Державного реєстру виборців Прилуцької міської ради

Переглядів:95