У Прилуках працювала виїзна громадська приймальна голови ОДА

05 липня 2016

5 липня у приміщенні Прилуцького міського Будинку культури відбулася виїзна громадська приймальня голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча спільно з керівниками правоохоронних органів, Служби безпеки України, військового комісаріату й Державної фіскальної служби в області.

На зустрічі голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч разом з військовим комісаром обласного військового комісаріату оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України Олександром Криворучком, заступником начальника Головного управління Національної поліції в області Олександром Потапенком, начальником Управління Служби безпеки України в області Олександром Довженком, прокурором області Віктором Носенко та начальником Головного управління Державної фіскальної служби в області Олексійом Барановським надали вичерпні відповіді та роз'яснення на запитання мешканців Прилук, а також Варвинського, Ічнянського, Прилуцького, Срібнянського, Талалаївського районів.

Присутні піднімали питання щодо роботи та розподілу державних субвенцій освітнім і медичним закладам міста й району; ремонту доріг; будівництва дитячих майданчиків; перерахунків та сплати комунальних платежів; призначення на посади керівників силових та правоохоронних органів; надання учасникам бойових дій (АТО) житла; питання безкоштовного проїзду учасників бойових дій з Прилук до міст Ніжина й Чернігова та ін.

«У місті Прилуки – перша такого роду виїзна приймальня. Також плануємо, що найближчим часом вони будуть проведені ще в інших містах Чернігівської області. Мета цих зустрічей – безпосередньо поспілкуватися з громадами – почути і обговорити реальну проблематику кожної території, спільно знайти шляхи її розв’язання, – наголосив при зустрічі голова облдержадміністрації Валерій Куліч».

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:117