Виконавчий комітет затвердив кандидатуру нового перевізника на проблемні маршрути

21 липня 2016

На засіданні виконавчого комітету Прилуцької міської ради, що відбулося 20 липня, було розглянуто і затверджено низку проектів рішень. Завідувач сектора інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова доповіла присутнім «Про хід виконання плану заходів із відзначення 20-ї річниці Конституції України в місті Прилуки» та затвердження міського плану заходів, спрямованих на активізацію вивчення громадянами англійської мови, на період до 2020 року. Обидва рішення виконком затвердив без особливих зауважень.

Питання Про внесення змін до міської цільової Програми “Надання одноразової грошової допомоги жителям міста Прилуки на 2015-2016 роки” було знято на доопрацювання та обговорення на спільному засіданні депутатських комісій. Мова у рішенні йшла про додатковий напрямок допомоги воїнам АТО.

Приємною новиною під час засідання стало затвердження протоколу засідання конкурсного комітету по визначенню пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування. Скоро в Прилуках запрацюють нові/старі маршрути із комфортабельними транспортними засобами, які направить для обслуговування населення столичний перевізник. Шляхом голосування ПП «Базальт» було визначено переможцем по наступним маршрутам: №3А «вул. Густинська – Залізничний вокзал», №21 «273 квартал — Дослідна», №5А «Дослідна – МРЕВ ДАІ», №13 «Дослідна – ЦТДЮ – АТП-17461», №15А «вул. Берегова – Залізничний вокзал», №20 «273 квартал – Залізничний вокзал», №30 «273 квартал – ЦТДЮ — Військове містечко №12». Поява конкуренції на ринку прилуцьких пасажирських перевезень не відіб'ється на ціні послуг, навпаки їхню якість обіцяють підвищити.

Інші проекти рішень були пов'язані з внутрішньою діяльністю ради й стосувалися створення і функціонування різного виду комісій: Про утворення постійно діючої комісії по перейменуванню вулиць міста у новому складі, Про утворення постійно діючої комісії для визначення розміру пайових внесків замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури при здійсненні нового будівництва, розширення, реконструкції, технічного переоснащення, реставрації та капітального ремонту об’єктів міста Прилуки у новому складі, Про утворення постійно діючої комісії для розгляду звернень та скарг громадян, підприємств, організацій та установ міста з питань містобудівної діяльності у новому складі, Про утворення міського комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста у новому складі, ­ доповів начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:116