Підсумки координаційної наради провоохоронних органів

29 липня 2016

29 липня в сесійній залі Прилуцької міської ради відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів. Захід проходив за участі міського голови Ольги Попенко, голови райдержадміністрації Валентини Ковтун, керівника Прилуцької місцевої прокуратури Валерія Карася, начальника Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Руслана Крахмільця та представників правоохоронних органів району.

У ході наради були розглянуті питання щодо стану боротьби зі злочинністю на території району та ефективності протидії правоохоронних органів злочинним проявам усіх напрямків, а також проявам корупції та хабарництва.

Під час наради було відзначено, що завдяки організаційним та практичним заходам, вжитим правоохоронними та контролюючими органами вдалося досягнути певних позитивних результатів. Однак, є і проблеми, які необхідно вирішувати.

Як підкреслив Руслан Крахмілець, лише завдяки тісній співпраці органів місцевого самоврядування, органів державної влади, правоохоронних органів можна досягти зменшення рівня злочинності у районі, а наявний ряд недоліків потрібно долати спільними зусиллями.

За результатами координаційної наради та з метою подолання проблемних питань в діяльності правоохоронних органів визначено спільні заходи, спрямовані на своєчасне виявлення, розкриття, припинення та попередження злочинних і корупційних проявів, усунення причин та умов, що їм сприяли.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:119