Делегація з Прилук узяла участь у навчальному семінарі в Німеччині

29 липня 2016

24-27 липня 2016 року у рамках проекту «Урбаністичні стратегії в історичних містах, скеровані громадами»(COMUS) реалізовані у співпраці Міністерства культури та Ради Європи і Європейської Комісії, делегація з м.Прилуки у складі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Фесенко та директора Прилуцького краєзнавчого музею Тетяни Зоць узяла участь у навчальному семінарі у м. Бамберг (Німеччина).

У рамках проекту учасники мали можливість познайомитися з практичними прикладами, зокрема: спільні обговорення та участь громади у збереженні культурної спадщини, збереження спадщини на прикладі колишнього бенедиктинського монастиря Святого Михайла, познайомилися з процесом бачення та обговорення підходу до управління всесвітньої спадщини Бамберга у зв'язку з новою міською концепцією охорони культурної спадщини Баварії, упровадження шкільних освітніх програм щодо всесвітньої спадщини.

Учаснику мали можливість відвідати музей садівників, виноробів та Міжнародний Будинок художників Villa Concordia. За результатами поїздки заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко проведе керівну нараду з профільними директорами закладів культури та освіти міста Прилуки.
Переглядів:113