Герої у наших серцях

01 серпня 2016

З перших днів проведення антитерористичної операції тисячі наших мужніх земляків відстоюють свободу власної держави. За цей час ми зустріли й утратили безліч Героїв, імена яких на слуху, подвиги у серцях, а сила в небайдужих.

31 липня у соборі Різдва Пресвятої Богородиці відбулася панахида за загиблими учасниками АТО. У цей день рідні та друзі відзначали роковини з дня смерті Григорія Матяша та другу річницю трагічної втрати Сергія Деркача, який загинув 30 липня 2014 року.

До скорботи сімей приєдналися міський голова Ольга Попенко, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко, посадовці та депутати міської ради.

Присутні молилися за душі загиблих, які так рано покинули землю, й віддали їм свою шану квітами, принесеними до могил на міське кладовище «Новий Побут».

Також ніхто не забув про заслуги В’ячеслава Гапона, який повернувся з війни живим і неушкодженим, та за трагічним збігом обставин загинув у ДТП.

Прилучани низько схиляють голови перед Героями, їхніми матерями, батьками, вдовами, дітьми, сестрами і братами.

Учасники вшанування висловлюють вдячність перевізнику Кудлаю В'ячеславу Петровичу за безкоштовне надання транспорту для перевезення до кладовища.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:109