Виконком підтримав рішення про безкоштовне навчання дітей загиблих героїв у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах

03 серпня 2016

Під час засідання виконавчого комітета Прилуцької міської ради, яке відбулося 3 серпня, члени органу влади розглянули та затвердили 14 відповідних рішень.

Першим питанням заслухали проект про хід виконання рішення «Про затвердження плану заходів з підготовки та проведення Миколиного ярмарку в м. Прилуки у 2016 році». Доповідач проекту рішення Юлія Семеніченко, головний спеціаліст відділу культури і туризму міської ради, розповіла про захід, як він відбувася та чи вдалося в його рамках втілити усі заплановані дії. Другий проект, представлений спеціалістом, стосується розміру батьківської плати та додаткових пільг по оплаті за навчання дітей у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах міста Прилуки. З доповненнями виконком погодив рішення зняти п'ятдесят відсотків вартості сплати за навчання більшості категорій городян, які претендують на пільгу. Безкоштовно навчатися в освітніх мистецьких закладах (музичній школі ім. Л.М.Ревуцького та школі мистецтв) зможуть діти осіб, які загинули або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних на війні чи під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та діти з багатодітних сімей.

Низку організаційних проектів рішень про утворення комісій та робочих груп представила Ганна Малиш, начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради.

«Про проведення в місті Прилуки місячника підтримки підприємництва» та «Про провадження торговельної діяльності за межами торговельних приміщень на території об’єктів благоустрою міста Прилуки» розповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко.

Начальник відділу комунальної власності міської ради Владислав Івченко представив проект рішення «Про оренду, передачу та списання майна. А начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона виступила, представляючи проекти «Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги» та «Виділення коштів на проведення культурних заходів».

Наприкінці засідання члени виконкому розглянули проекти рішень, які містять інформацію з обмеженим доступом:

Про розгляд заяв підприємств, організацій, установ та громадян міста стосовно будівництва;

Про розгляд заяви стосовно звернення до суду із заявою про визнання особи недієздатною та призначення опікунства;

Про взяття на квартирний облік, поліпшення житлових умов, переоформлення особового рахунку та договору найму житлового приміщення;

Про дозвіл на реєстрацію місця проживання.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:146