Іде підготовка до святкування Дня прапора України та 25-ї річниці Незалежності України

04 серпня 2016

4 липня 2016 року відбулося чергове засідання організаційного комітету, на якому було обговорено концепцію проведення заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці Незалежності України.

Виконавчим комітетом міської ради затверджено відповідний план заходів, яким передбачені головні акценти – формування патріотичних настроїв, гідне вшанування воїнів-захисників суверенітету України, героїв, які загинули у зоні антитерористичної операції заради незалежності нашої країни. Переважна більшість заходів – культурно-мистецькі проекти, заходи патріотичного спрямування. Не залишається поза увагою і молоде покоління, яке теж активно залучається до відзначення ювілейних державних свят.

Під час засідання членами оргкомітету були озвучені нові креативні ідеї щодо відзначення свят. Заходи обіцяють бути насиченими, змістовними і яскравими.

До всіх заходів із вшанування 25-ї річниці Незалежності України долучаться громадські організації та об’єднання, активна молодь, усі небайдужі, патріотично налаштовані мешканці міста. Громадські організації матимуть унікальну можливість належно представити та презентувати свої організації на Центральній площі нашого міста.

У рамках відзначення у місті Дня Незалежності було обговорено проведення районного заходу "Свято короваю Прилуцького краю", який відбудеться 24 серпня з 10:00 до 13:00 на Центральній площі.

Наступне розширене засідання організаційного комітету з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці Незалежності України відбудеться за участю депутатів міської ради, посадовців міської і районної рад, громадських організацій міста 9 серпня 2016 року о 15:00 в сесійній залі міської ради.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:220