Шановні прилучани та гості міста!

23 серпня 2016

Прийміть сердечні вітання з нагоди визначних державних свят – Дня Державного Прапора та 25-ї річниці від дня проголошення Незалежності нашої країни!

Ці свята уособлюють благородне прагнення народу до творення власної державності – в ім’я суспільної справедливості, рівності можливостей, високої духовності, визнання і підтримки цього прагнення світовою громадськістю.

Коли, як не сьогодні, питання про незалежність держави, її цілісність та свободу народу постає особливо гостро. Україна вкотре переживає страшні випробовування. За нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини України. У такий тяжкий час ми повинні бути єдині, зі спільною метою – незалежністю! Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, взаєморозуміння, злагоди, добробуту та миру в нашій рідній Україні.

Нехай кожен день повниться добрими справами в ім’я процвітання незалежної Української держави.

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:101