Вітання міського голови Ольги Попенко з нагоди Дня знань

31 серпня 2016

Шановні педагоги, дорогі учні, студенти, батьки!

Від усього серця вітаю Вас із початком нового навчального року - Днем знань — справжнім усенародним святом мудрості, доброти й людяності.

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас, день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково очікуваний і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів та аудиторій. І звичайно ж, закличним дзвоником.

Перед вами, молодими, юними й завзятими, відкрито всі дороги, і я глибоко вірю, що ви підете обраним шляхом твердо й упевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху.

Найщиріші слова подяки сьогодні — педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Здоров’я Вам, терпіння та наснаги.

Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року! У добру путь!

Міський голова Ольга Попенко

Переглядів:110