У школах міста відбулося свято першого дзвоника

01 вересня 2016

У закладах освіти розпочався новий навчальний рік – цікавий і насичений життям.

З новими силами і прагненням до пізнання нового прийшли до класів і аудиторій учні та студенти, яких до знань і звершень будуть вести їхні педагоги.

Міський голова Ольга Попенко з секретарем міської ради Анатолієм Шамраєм побували на святковій лінійці Прилуцької гімназії № 1 імені Георгія  Вороного, яка традиційно відбулася на Іосафській площі міста. У своєму виступі Ольга Михайлівна звернулася до педагогів, учнів, студентів, батьків та привітала із початком нового навчального року.

“Перед Вами, молодими, юними й завзятими, відкрито всі дороги, і я глибоко вірю, що Ви підете обраним шляхом твердо й упевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху. Новий навчальний рік відкриє перед учнями і студентами широкі обрії пізнання, педагогам принесе задоволення від результатів своєї праці, батькам – віру і впевненість у щасливій долі своїх дітей.

Найщиріші слова подяки сьогодні – педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Здоров’я Вам, терпіння та наснаги. Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року! У добру путь!”.

Депутати обласної ради, депутатський корпус та посадовці міської ради також завітали на свято до навчальних закладів міста.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:117