День знань у Прилуцькому гуманітарно-педагогічному коледжi ім. І.Я.Франка

01 вересня 2016

День знань - це свято для всіх школярів, студентів, їх батьків та викладачів. Зазвичай найбільше йому радіють ті, хто в цей день вперше йде до школи, коледжу чи університету. Можна сказати, що першого вересня для першокласників і першокурсників починається зовсім нове життя. Цей день для них є дуже хвилюючим і незабутнім.

1 вересня 2016 року пролунав Перший дзвоник і для студентів Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка. Уже традиційно студенти-першокурсники гордо крокували червоною доріжкою разом зі своїми кураторами академічних груп та завідуючими відділень. Цей день надовго залишиться яскравим спогадом в пам´яті першокурсників, адже вони вперше переступили поріг навчального закладу, познайомились з усією студентською родиною і отримали свій студентський квиток.

Тимчасово виконуюча обов´язків директора Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу Шакура Юлія Олександрівна привітала всіх студентів, викладачів та батьків з початком навчального року,побажала нових звершень, віри і наснаги.

Також на свято завітали почесні гості: людина, без якої це свято просто неможливо було уявити, вона присвятила 30 років свого життя рідному коледжу, а нині міський голова – Попенко Ольга Михайлівна, а також заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Фесенко Тетяна Михайлівна.

Коледж здавна славився своїми традиціями, які підтримують уже не одне покоління студентів та викладачів закладу. Однією з них є частування першокурсників короваєм. Не порушували традиції й цього року.

На завершення святкової лінійки, присвяченої Дню знань, пролунав Перший дзвоник, який і ознаменував початок нового навчального року.

Радаєва Ольга студентка ПГПК ім.І.Я.Франка

Переглядів:103