Урок мужності для прилучан

16 вересня 2016

Уже сьогодні наше місто розпочало проводити урочисті заходи із відзначення 73-ї річниці визволення Прилук від нацистських окупантів та Дня міста. Зрання члени виконавчого комітету, на чолі із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяною Фесенко та ветеранами поклали квіти до погруддя І. Я. Дубинському, воїнам АТО та О. Кошовому, щоби низько вклонитись перед безцінною самопожертвою загиблих воїнів. Ходу поважної делегації супроводжували учні шкіл та студентська молодь, які в свою чергу також віддавали їм шану квітами.

Загальноміський Урок Мужності за участі міського голови Ольги Попенко, депутатів міської, районної та обласної рад, представників громадських організацій відбувся у Меморіал-Сквер Вічної Слави.

Присутніх та ветеранів Великої Вітчизняної війни своєю творчістю вітали місцеві артисти, учнівські й педагогічні колективи загальноосвітніх та вищих навчальних закладів.

Багато теплих і скорботних слів було сказано на честь дати великої перемоги та звільнення прилуцької громади від окупантів, але сплачену за них ціну ніколи не повернути. Нині своїми життями заради миру на Україні жертвують тисячі онуків тих героїв, котрі визволяли наші кордони від нацистів. Але прийде час, коли імена і заслуги цих людей наші діти згадуватимуть в блаженному спокої.

З прийдешнім святом вас, дорогі прилучани. Пишаймося подвигами наших співвітчизників, поважаймо й плекаймо свій край!

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:120