Прилуки запрошують на ярмарок!

22 вересня 2016

24-25 вересня 2016 року у місті Прилуки відбудеться Прилуцький міжрегіональний Воздвиженьский ярмарок, метою проведення якого є популяризація та збереження народних традицій, презентація культурного та економічного потенціалу нашого регіону.

Воздвиженський ярмарок – це один із найяскравіших брендів м. Прилуки, який широко відомий не тільки на Чернігівщині, а й за її межами. На ярмарок завітають виробники, суб’єкти господарської діяльності, народні умільці, музичні колективи з різних міст і куточків України. Кількість учасників збільшується кожним роком.

Перший регіональний Воздвиженський ярмарок у Прилуках було проведено 29 вересня 2001 року. У 2008 році було Проведено Перший міжнародний Воздвиженський ярмарок. Віднедавна його назва - Прилуцький міжрегіональний Воздвиженський ярмарок.

Багаторічна історія Воздвиженського ярмарку – це виставки-продажі виробів декоративно-прикладного мистецтва, продаж різноманітної промислової, сільськогосподарської, продовольчої продукції, бізнес-презентації, укладання міжнародних договорів, форуми, театральні, фольклорні, музичні фестивалі, виставки та експозиції навчальних закладів та установ культури, спортивні змагання та інше.

Урочисте відкриття ярмарку відбудеться о 10:00 на Центральній площі міста.

Будемо раді бачити Вас серед наших гостей.

План ярмарку (додається).

Оргкомітет ярмарку

24 вересня 2016 року, у рамках святкування Воздвиженського ярмарку, Прилуцький краєзнавчий музей презентує виставку «Із джерел ярмаркування у Прилуках».

На виставці буде представлено інформаційний стенд про історію прилуцьких ярмарок, виставка декоративно-прикладного мистецтва, твори майстрів народної творчості Катерини Семенівни Каращук та Василя Андрійовича Гузія, а також світлини найцікавіших подій сучасних ярмарків.

Прилуцький краєзнавчий музей

Переглядів:134