Професійний практикум від газети «Все про бухгалтерський облік»

22 вересня 2016

Всеукраїнська професійна газета «Все про бухгалтерський облік» провела для читачів з Прилуччини, Варвинщини та Ічнянщини безкоштовний семінар-практикум. Зібрання відбулося 22 вересня в актовій залі Прилуцької міської ради. Зустріч з передплатниками ЗМІ проходила за сприяння Центру підтримки підприємництва.

Про трудові відносини, податки на доходи фізичних осіб та ЄСВ, особливості оформлення операції зі спрощенням єдиного податку, Проект змін до Податкового кодексу України присутнім бухгалтерам розповів юрист навчально-методичного центру Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, позаштатний консультант інформаційного видання Володимир Ковальчук.

Завдяки цій зустрічі проведено низку колективних та індивідуальних консультацій, які допоможуть підвищити якість роботи багатьох спеціалістів міста.

Крім основного виду діяльності, практикум — це ще один спосіб, яким газета «Все про бухгалтерський облік» готова ділитися зі своїми читачами корисною та цікавою інформацією з оподаткування й обліку. «Все про бухгалтерський облік» — це передове професійне видання, яке було нагороджене багатьма державними відзнаками, адже своєю діяльністю заслужило не лише авторитет серед засобів масової інформації, а й високу оцінку своїх передплатників.

Присутні на заході городяни відзначили, що зустріч зі спеціалістом допомогла їм вирішити низку проблемних питань, які владнати особистими зусиллями досі не вдавалось.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:95