Партнерство з НЕФКО допоможе втілити енергоефективні проекти у Прилуках

22 вересня 2016

Міський голова Ольга Попенко разом із заступником з питань діяльності виконавчих органів ради Русланом Котляром взяли участь у семінарі з муніципальних проектів у сфері енергоефективності, що проходив 21 вересня у Києві.

Представницьку зустріч організувала Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО). На захід окрім очільників українських муніципалітетів та комунальних підприємств, були запрошені міжнародні експерти, представники міністерств та відомств, Посольств країн Північної Європи, донорів, міжнародних фінансових організацій.

У рамках семінару відбулися презентації успішного досвіду реалізованих в ряді українських міст проектів у сфері енергоефективності, а також обговорювалися проблем та пріоритети у цій сфері.

Повернувшись з відрядження міський голова розповіла, що провела низку успішних бесід щодо подальшої співпраці Прилуцької міської ради з НЕФКО.

“За підтримки Північної екологічної фінансової корпорації ми зможемо провести у 2017 році модернізацію вуличного освітлення та застосувати енергозберігаючі технології в ЗОШ №№13,2 та ДНЗ №8. На сьогодні вже розроблено бізнесплан та технічні умови цих проектів. Тому, зважаючи на нашу повну готовність до співпраці, від імені ради я висловила бажання пришвидшити роботу, щоб ми могли зробити наступний крок по виготовленню проектної документації”, - зазначила міський голова.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:109