Під час засідання виконавчого комітету

27 вересня 2016

Засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради відбулося 27 вересня. Під час зібрання вузького кола уповноважених представників було розглянуто та ухвалено вісім проектів рішень.

Заслухавши доповідь юриста комунального лікувально-профілактичного закладу «Прилуцька центральна міська лікарня» Ярослава Тищенка,

виконавчий комітет вирішив ухвалити рішення «Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 8 грудня 2015 року № 464 «Про затвердження міського плану заходів щодо забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфарні) захворювання, лікарськими засобами та харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання».

За даним проектом рішення на лікарські засоби для даної категорії людей виділяється достатньо коштів. Усього у Прилуках нараховується 1681 хворий на рідкісні чи орфарні захворювання. За перше півріччя за допомогою звернулося всього 26 чоловік. Це в першу чергу пов'язано з тим, що перелік ліків передбачених Міністерством охорони здоров'я не включає дороговартісних препаратів, які виписують більшості хворих й поки до цього списку не будуть внесені інші ліки, бюджет міста не може фінансувати їхню видачу.

Наступним виконавчий комітат ухвалив рішення «Про план роботи виконавчого комітету Прилуцької міської ради на IV квартал 2016 року» за яким доповідала керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова. Суміжні проекти рішень, що стосуються нагородження працівників освіти з нагоди професійного свята представили завідувач сектора по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян та заступник начальника фінансового управління міської ради Тетяна Костецька.

«Про надання дозволу на розміщення виносної зовнішньої реклами» доповіла начальник відділу містобудівної діяльності управління містобудування та архітектури Людмила Ряжечкіна. З доповіді посадовця стало відомо, що низка рейдів представників муніципальної поліції увінчалася укладенням договорів по розміщенню реклами, яка раніше встановлювалася самовільно й не приносила коштів до бюджету міста.

Також поза порядком денним учасники засідання ухвалили проект рішення «Про затвердження плану заходів із відзначення в місті Прилуки у 2016 році Дня захисника України», який святкуватимуть 14 жовтня водночас із Днем Українського козацтва.

Проекти рішень, які містять інформацію з обмеженим доступом мали наступні назви:

Про розгляд заяв підприємств, організацій, установ та громадян міста стосовно будівництва;

Про розгляд звернень громадян міста стосовно укладання договору дарування квартири, будинку та земельної ділянки, частини квартири, частини будинку.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:109